Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731533824

Amistoso (Int.) 731533824 Información oficial sobre el partido 731533824 en Hattrick

22.05.2024 21:55:00

Hayabusa Ninjas PT Alineación oficial del equipo 'Hayabusa Ninjas PT' en el partido 3 - 0 AFC Popintzi Alineación oficial del equipo 'AFC Popintzi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hayabusa Ninjas PT Alineación oficial del equipo 'Hayabusa Ninjas PT' en el partido 1 - 1 AFC Popintzi Alineación oficial del equipo 'AFC Popintzi' en el partido
Tiene suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hayabusa Ninjas PT

Goles Goles

  • 190 Minuto 43 (Gol de falta): En Mitchell Hellemans va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-0.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Pedro Emanuel Soares va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44 en Abderrachid Guessouss va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Eustachy Kowalczuk del Hayabusa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Mehmet Aydolun, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Abderrachid Guessouss es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leonel Vicente Azevedo de Hayabusa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AFC Popintzi

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Karamfil Anev va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Popintzi va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nikolay Masúrski va sortir per sobre el travesser.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Hélder Oliveira Ramos va rebre molts aplaudiments. Al minut 80 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.