Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731533756

Amistoso (Int., RC) 731533756 Información oficial sobre el partido 731533756 en Hattrick

22.05.2024 10:50:00

HELMO Alineación oficial del equipo 'HELMO' en el partido 4 - 0 GALLE IF Alineación oficial del equipo 'GALLE IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HELMO Alineación oficial del equipo 'HELMO' en el partido 2 - 0 GALLE IF Alineación oficial del equipo 'GALLE IF' en el partido
Tiene suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HELMO

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Markus Maneth de HELMO aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 130 Minuto 29 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Geraldo Pozzatti va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 29 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Jimmy van Koppen estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ezequiel Macías va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 68.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, HELMO va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ezequiel Macías, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Ezequiel Macías va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de HELMO.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Ezequiel Macías va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HELMO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Geraldo Pozzatti es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Evan Phelps del HELMO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Abel Sorrel al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kevin Gansterer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Etienne Flameng de HELMO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ameen Shabaan.

GALLE IF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): El GALLE va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 11, però en Suon Choeun va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de GALLE va anar a parar a la dreta de l'atac on en Peter Krogsgaard, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.