Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731533484

Amistoso (Int., RC) 731533484 Información oficial sobre el partido 731533484 en Hattrick

23.05.2024 03:00:00

A.C. Cuervos Alineación oficial del equipo 'A.C. Cuervos' en el partido 0 - 2 KP Rakowiec Alineación oficial del equipo 'KP Rakowiec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.C. Cuervos Alineación oficial del equipo 'A.C. Cuervos' en el partido 2 - 1 KP Rakowiec Alineación oficial del equipo 'KP Rakowiec' en el partido
Tiene mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,5 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Cuervos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Loris Musazzi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 210 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Pajtim Wiersing tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Hieronim Juszkiewicz i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Cuervos, però el xut de Denis Stortoni va sortir bastant desviat.

KP Rakowiec

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): En Rattana 'Rattata' Rittirong va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 36. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dávid Bodnár, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pajtim Wiersing va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 9 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andreu Montesó de Rakowiec la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.