Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731532816

Amistoso 731532816 Información oficial sobre el partido 731532816 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido 3 - 0 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sparta que te Aplasto Alineación oficial del equipo 'Sparta que te Aplasto' en el partido 3 - 0 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
Tiene un resultado normal 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta que te Aplasto

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Aplasto va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 33 Alexis Bertilsson va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vidar Larsen es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Aplasto va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Tawfiq Raghib va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vidar Larsen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

AMIGOS DE LA AMBAR

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Amigos van sortir al contraatac al minut 17, però Dario Franco va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): El Amigos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 49, però en Ruben 'Cani' Gracia va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Nino Arrua no va ser aprofitada per en Dario Franco que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ruben Sosa de Amigos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.