Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731531976

Amistoso (Int.) 731531976 Información oficial sobre el partido 731531976 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido 2 - 4 hongtong club Alineación oficial del equipo 'hongtong club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido 1 - 2 hongtong club Alineación oficial del equipo 'hongtong club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 34,0 % 37,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Deza-Lalin

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Deza-Lalin va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Txema Ibars de Povil va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Passat el minut 47 de joc, Antonio Luis Ipalategui facilitava les coses al Deza-Lalin amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Wyatt Kelly del Deza-Lalin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Txema Ibars de Povil hauria d'haver estat gol al minut 62 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, José Francisco Torralva de Deza-Lalin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

hongtong club

Goles Goles

  • 162 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Wanlop Punyapinit va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 13.
  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de hongtong va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Nopphadon Sirima, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): hongtong va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 58. Nopphadon Sirima va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 139 Minuto 65 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Thanawat Sunthornpan van servir per superar a l'últim defensor, en Antonio Pérez Pastor. Tot va acabar amb el 2 - 4 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de hongtong cantant "Thanawat Sunthornpan selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Thanawat Sunthornpan de hongtong va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 24 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.