Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731531963

Amistoso (Int.) 731531963 Información oficial sobre el partido 731531963 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Valdilecha Galaxi Alineación oficial del equipo 'Valdilecha Galaxi' en el partido 1 - 4 Czarni Lusina Alineación oficial del equipo 'Czarni Lusina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Valdilecha Galaxi Alineación oficial del equipo 'Valdilecha Galaxi' en el partido 0 - 4 Czarni Lusina Alineación oficial del equipo 'Czarni Lusina' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdilecha Galaxi

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Valdilecha equilibrava la balança al minut 28. En Mauro Fernández Bobadilla, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 68 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Primo Navas va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Miguel Chacón va xutar a fora.

Czarni Lusina

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Elias Lapointe donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Lusina prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Fabio Frisella.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Lusina augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Miguel Chacón es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Athina Quintilla va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Manuel Marsilio de Lusina va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Lusina va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 47, quan Ned Way va quedar-se sol davant el porter Romualdo Solórzano, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Elias Lapointe va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 80, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.