Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731531912

Amistoso (Int., RC) 731531912 Información oficial sobre el partido 731531912 en Hattrick

22.05.2024 22:00:00

Sol ao Rato F.C. Alineación oficial del equipo 'Sol ao Rato F.C.' en el partido 3 - 1 theKaisers Fhain Alineación oficial del equipo 'theKaisers Fhain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sol ao Rato F.C. Alineación oficial del equipo 'Sol ao Rato F.C.' en el partido 2 - 1 theKaisers Fhain Alineación oficial del equipo 'theKaisers Fhain' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sol ao Rato F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11, Rato aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Nilo Mourela va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Marcelo da Fonseca ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Rato es posava per davant 2 a 1.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Aires Conceição va incrementar l'avantatge de Rato amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Moris Gandino va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tião Bordado va fer una magnífica centrada, però la rematada de Nilo Mourela va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Rato van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marcelo da Fonseca, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Marcelo da Fonseca gairebé va marcar per a Rato des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Aires Conceição una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Curt Goerne va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Olli Salonen de Rato va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Boris Lupo.

theKaisers Fhain

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a theKaisers prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Dietmar Venus.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Benedikt Espenhain va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 250 Minuto 82 (Ocasión de falta): Mike Spiegel va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 82.