Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731531715

Amistoso (Int., RC) 731531715 Información oficial sobre el partido 731531715 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido 1 - 2 F C Pheunix Craiova Alineación oficial del equipo 'F C Pheunix Craiova' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido 2 - 0 F C Pheunix Craiova Alineación oficial del equipo 'F C Pheunix Craiova' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peritos de Jaèn

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Corria el minut 16, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Peritos s'avançava en el marcador després que en Michael Dolman xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Xerach Valero Ríos va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Xerach Valero Ríos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Peritos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Tatu Vilpponen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Haiko Walkner del Peritos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Al minut 92 es va veure una gran oportunitat per a Peritos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wilfrido Calderón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): En Uli Schwedt va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Al minut 107, Natiq Cabbarov quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Javier Velaostegui de Peritos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Natiq Cabbarov de Peritos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F C Pheunix Craiova

Goles Goles

  • 139 Minuto 57 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Pheunix Melker Hägging va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Michael Dolman va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 1 al marcador.
  • 139 Minuto 103 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Melker Hägging va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Uli Schwedt.