Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731531553

Amistoso (Int., RC) 731531553 Información oficial sobre el partido 731531553 en Hattrick

21.05.2024 18:25:00

SG Dynamo Klotzsche Alineación oficial del equipo 'SG Dynamo Klotzsche' en el partido 1 - 4 FC DIVIDED Alineación oficial del equipo 'FC DIVIDED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SG Dynamo Klotzsche Alineación oficial del equipo 'SG Dynamo Klotzsche' en el partido 0 - 2 FC DIVIDED Alineación oficial del equipo 'FC DIVIDED' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SG Dynamo Klotzsche

Goles Goles

  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Carlos Omar Pennesi va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Klotzsche i marcant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Klotzsche va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Mauro Olivares va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Klotzsche va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 33 que Servando Aizpurua no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Klotzsche van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 56, però el xut de Carlos Omar Pennesi des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Reza Zare de Klotzsche va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC DIVIDED

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Anwar Awad de DIVIDED va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Clemente Polito va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 23 (Gol de penalti): Passaven 23 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Rüdiger Dobmeier va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al DIVIDED per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 89. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Rüdiger Dobmeier. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Abain Sorarun quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Rüdiger Dobmeier quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Herbert Widimann, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leopold Ostožlík de DIVIDED es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thomas Bastigkeit de DIVIDED la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.