Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731531464

Amistoso (Int., RC) 731531464 Información oficial sobre el partido 731531464 en Hattrick

22.05.2024 09:45:00

Tragacs FC Alineación oficial del equipo 'Tragacs FC' en el partido 6 - 2 Joaqui CF Alineación oficial del equipo 'Joaqui CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tragacs FC Alineación oficial del equipo 'Tragacs FC' en el partido 1 - 2 Joaqui CF Alineación oficial del equipo 'Joaqui CF' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,6 % 41,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tragacs FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 43 gràcies a la jugada de Travis Arthur, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Tragacs contenien la respiració mentre en Jerry Håkansson s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Travis Arthur de Tragacs aconseguir un gol al minut 44 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Amit Green va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tragacs pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jerry Håkansson va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tragacs va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Róbert Piros progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en István Fincza no va ser aprofitada per en István Visky que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 28, el Tragacs estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En István Fincza va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Silvano Albertoni gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Abel Plaza Ruiz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Joaqui CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 44 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Ángel David Utrera Prados de Joaqui marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jonas Mårtensson per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Róbert Pálinger, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jonas Mårtensson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Joaqui va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Róbert Pálinger va desviar el xut final de Graziano Briganti després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Salim Ben-Mokhtar va fer al minut 43 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ángel David Utrera Prados, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Salim Ben-Mokhtar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jonas Mårtensson.