Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731531401

Amistoso (Int.) 731531401 Información oficial sobre el partido 731531401 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Recreation Club II Alineación oficial del equipo 'Recreation Club II' en el partido 5 - 0 Löfsta FF Alineación oficial del equipo 'Löfsta FF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Recreation Club II Alineación oficial del equipo 'Recreation Club II' en el partido 8 - 0 Löfsta FF Alineación oficial del equipo 'Löfsta FF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreation Club II

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Olaf Jan Gerschkau ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Recreation es posava per davant 1 a 0.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Juan Nevado va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Recreation, Onésimo Recio Castaños, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Recreation va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Onésimo Recio Castaños va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Recreation va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Arturo Párraga des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Recreation va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Xorxe Riazor progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Xorxe Riazor gairebé va marcar per a Recreation des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Pablo Peña una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Euler de Azevedo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Löfsta FF

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Daniel Gormaz quasi aconsegueix empatar per LFF al minut 11, però Pablo César Fáñez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrik Boman de LFF es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karl-Fredrik Olsson de LFF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Erik Robertsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.