Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731531366

Amistoso (Int.) 731531366 Información oficial sobre el partido 731531366 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Air WD Fly Alineación oficial del equipo 'Air WD Fly' en el partido 2 - 5 Mama Juana Alineación oficial del equipo 'Mama Juana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Air WD Fly Alineación oficial del equipo 'Air WD Fly' en el partido 0 - 6 Mama Juana Alineación oficial del equipo 'Mama Juana' en el partido
Tiene suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Air WD Fly

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20, Air aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Jesús García Barberá va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 108 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Silverio Tannoia de Air va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Denis Khrapko, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Estepan Landabil per la seva rapidesa. Al minut 39 va intentar marxar per velocitat d'en Vladislav Eglit, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Israel González-Llano de Air va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús García Barberá de Air va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Mama Juana

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Simão Bernardes es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 31 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Matt Van Sant de Juana marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Amadeo Rico que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, un xut de Amadeo Rico des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): Simão Bernardes va incrementar l'avantatge a 2 - 5 per a Juana gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Amadeo Rico de Juana, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Simão Bernardes va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.