Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731529999

Amistoso (Int., RC) 731529999 Información oficial sobre el partido 731529999 en Hattrick

22.05.2024 10:50:00

Metronoom City II Alineación oficial del equipo 'Metronoom City II' en el partido 6 - 7 F.C. GranTofu Alineación oficial del equipo 'F.C. GranTofu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Metronoom City II Alineación oficial del equipo 'Metronoom City II' en el partido 4 - 1 F.C. GranTofu Alineación oficial del equipo 'F.C. GranTofu' en el partido
Tiene suerte 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metronoom City II

Goles Goles

  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 21 en Abraham Pichon va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Arjen Warringa podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Metronoom va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Tony Verherstraeten aconseguint el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Kiril Karabashev quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 220 Minuto 71 (Ocasión de falta): Tony Verherstraeten quasi dona a Metronoom l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abraham Pichon! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 103 (Ocasión por el centro): En Isidoro Pamparana va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Metronoom se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Metronoom va estar a punt de posar-se per davant al minut 106 però Egon Zündorf va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Tony Verherstraeten de Metronoom, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mauro Herrasti en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Metronoom Egon Zündorf no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mauro Herrasti es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Bent Bom va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Mircea Marin de Metronoom, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mauro Herrasti en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Metronoom Isidoro Pamparana va intentar enganyar Mauro Herrasti amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 6.

F.C. GranTofu

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): En Teodozjusz Szmyd donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 18 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 164 Minuto 32 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de GranTofu al minut 32. Josep Ignasi Lleget va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de GranTofu la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Charlie Nolde de GranTofu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de GranTofu, Valdemar Sabino, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Josep Ignasi Lleget anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a GranTofu.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Ricardo Valaguer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a GranTofu.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Teodozjusz Szmyd de GranTofu, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Prateek Nagam en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Mauro Herrasti anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 7 per a GranTofu.