Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731529881

Amistoso (Int.) 731529881 Información oficial sobre el partido 731529881 en Hattrick

22.05.2024 20:00:00

Skogens Kungar Alineación oficial del equipo 'Skogens Kungar' en el partido 3 - 0 Real Calil Alineación oficial del equipo 'Real Calil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Skogens Kungar Alineación oficial del equipo 'Skogens Kungar' en el partido 4 - 0 Real Calil Alineación oficial del equipo 'Real Calil' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skogens Kungar

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Conny Flinkblad ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Kungarna es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kungarna va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Johan Gillskär progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Als 78 minuts de joc, els nois de Kungarna van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Tim Hartner augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Kungarna va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Matthias Alexandersson en un 1 contra 1 amb el porter Andrea Alparone, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mikael Rönnander va rematar alt.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Hans Thorstensson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adam Mol de Kungarna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Dante Gunnarsson de Kungarna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Calil

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Marino Soresi que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cino Murrad de Calil amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.