Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731529872

Amistoso (Int., RC) 731529872 Información oficial sobre el partido 731529872 en Hattrick

22.05.2024 08:15:00

Geronix Alineación oficial del equipo 'Geronix' en el partido 1 - 2 Kampfansage CF Alineación oficial del equipo 'Kampfansage CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Geronix Alineación oficial del equipo 'Geronix' en el partido 2 - 0 Kampfansage CF Alineación oficial del equipo 'Kampfansage CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Geronix

Goles Goles

  • 106 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Kev Davis sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 47 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Ruslan Gumenyuk va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Geronix se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Lefteris Serametakis del Geronix ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ruslan Gumenyuk va ser clau en la jugada d'atac de Geronix al minut 26, quan ell mateix va fer una passada brutal a Bohomyl Polets, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mircea Gavruş va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 66 per blocar una centrada d'en Lefteris Serametakis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Geronix.

Kampfansage CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): KCF agafava avantatge al minut 35 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Wernher Zierler amb mestria.
  • 136 Minuto 90 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Yosyp Yudin encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Cristof Kreytzen anotar per a KCF el 1 - 2. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Wernher Zierler gairebé marca per a KCF al minut 18 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): KCF van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Wernher Zierler des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de KCF, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Harry Heuser va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Wernher Zierler que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.