Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731529220

Amistoso (Int.) 731529220 Información oficial sobre el partido 731529220 en Hattrick

21.05.2024 18:30:00

Vorwärts Wettringen Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Wettringen' en el partido 0 - 1 Barri F.C. Alineación oficial del equipo 'Barri F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vorwärts Wettringen Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Wettringen' en el partido 1 - 0 Barri F.C. Alineación oficial del equipo 'Barri F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vorwärts Wettringen

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 18 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Wastl Megede va marxar de Massimiliano Simionato en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Wettringen van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Manuel Kleffel de Wettringen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Philip Ballucci després que el jugador de Wettringen li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Barri F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 58 (Gol de contra de falta): El contraatac de Barri va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Álvaro Vallejo va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Nkosinathi Moroka va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Barri que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Barri, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Nkosinathi Moroka va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.