Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731528379

Amistoso (Int., RC) 731528379 Información oficial sobre el partido 731528379 en Hattrick

21.05.2024 19:25:00

Fc Bavlnky Alineación oficial del equipo 'Fc Bavlnky' en el partido 5 - 0 Rayonero Alineación oficial del equipo 'Rayonero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fc Bavlnky Alineación oficial del equipo 'Fc Bavlnky' en el partido 5 - 0 Rayonero Alineación oficial del equipo 'Rayonero' en el partido
Tiene un resultado normal 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Bavlnky

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ionică Şodolescu de Bavlnky aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bavlnky va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Łucjan Trojan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ionică Şodolescu es va introduir dins la defensa central al minut 48, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Als 71 minuts de joc, els nois de Bavlnky van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Čaba Záblacký augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bavlnky pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ionică Şodolescu va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adriano Lopes va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Maurizio Ottaviano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 29 (Ocasión de falta): Al minut 29, Čaba Záblacký gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miroslav Bujanský va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Łucjan Trojan es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Miroslav Bujanský gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Maurizio Ottaviano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Rayonero

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rayonero sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gaël Férez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rayonero, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Hans Brenden va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): Rayonero van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 90 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Silvano Omiccioli no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ettore Pompei de Rayonero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.