Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731527681

Amistoso 731527681 Información oficial sobre el partido 731527681 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Birras Karaban Alineación oficial del equipo 'Birras Karaban' en el partido 1 - 2 F.C. ULTRA SOLO Alineación oficial del equipo 'F.C. ULTRA SOLO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Birras Karaban Alineación oficial del equipo 'Birras Karaban' en el partido 2 - 1 F.C. ULTRA SOLO Alineación oficial del equipo 'F.C. ULTRA SOLO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,9 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Birras Karaban

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Martin Olhatz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Karaban es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Karaban per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Luiz Tabaporã, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 214 Minuto 58 (Ocasión de penalti): En Martin Olhatz va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 58. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Nicola Pedretti quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Josep Antoni Crexans va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Konrad Mataczyński de Karaban va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lolo Murillo de Karaban amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodolfo Vaquero de Karaban es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66 de partit, Konrad Mataczyński de Karaban va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

F.C. ULTRA SOLO

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, el ULTRA va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Giampaolo Ghidoni, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 174 Minuto 51 (Gol de penalti): En Aston Gustavsson va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 51. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tim Edvinsson de ULTRA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolás Hamid de ULTRA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.