Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731527252

Amistoso (Int., RC) 731527252 Información oficial sobre el partido 731527252 en Hattrick

19.05.2024 09:00:00

FC Gęsi Rynek Alineación oficial del equipo 'FC Gęsi Rynek' en el partido 4 - 3 La Ley Innata Alineación oficial del equipo 'La Ley Innata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Gęsi Rynek Alineación oficial del equipo 'FC Gęsi Rynek' en el partido 4 - 1 La Ley Innata Alineación oficial del equipo 'La Ley Innata' en el partido
Tiene un resultado normal 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Gęsi Rynek

Goles Goles

  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Rynek una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Seweryn Szota, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 61.
  • 112 Minuto 86 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Antoni Hejmo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 86.
  • 123 Minuto 95 (Gol por la derecha): El jugador Kazimierz Grzywna de Rynek, després de 95 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 103 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 103 gràcies a la jugada de Antoni Hejmo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Edmund Lechniak va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Kazimierz Grzywna de Rynek va intentar batre la porteria rival al minut 53 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Stefano Mazzolo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Włodzimierz Wyłupski de Rynek es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

La Ley Innata

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La Ley agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Manuel Cacho amb mestria.
  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Péter Szalai va anar a parar al cap de Juan Carlos Emaldi que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a La Ley el 1 - 2.
  • 163 Minuto 100 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 100 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Dennis Bonniċi marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Carlos Emaldi després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Antonio Citti va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Hristo Andreev de La Ley va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Herald Rahnsch de La Ley amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.