Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731526907

Amistoso (Int., RC) 731526907 Información oficial sobre el partido 731526907 en Hattrick

22.05.2024 17:15:00

club barca Alineación oficial del equipo 'club barca' en el partido 0 - 6 Tulikivi Mineral Club Alineación oficial del equipo 'Tulikivi Mineral Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
club barca Alineación oficial del equipo 'club barca' en el partido 0 - 4 Tulikivi Mineral Club Alineación oficial del equipo 'Tulikivi Mineral Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

club barca

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Jan Bemowski quasi marca en una jugada assajada de córner que Ruimán Valdeboys havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Ruimán Valdeboys de cb va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Badenes de cb la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tulikivi Mineral Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Filipe Dias va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En 任 (Ren) 英楠 (Yingnan) va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 180 Minuto 42 (Gol de falta): Passaven 42 minuts quan en Wirachai Hannarong va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 54 minuts, el tirador de faltes del Tulikivi va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Zaid Hamadi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Passaven 59 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Wirachai Hannarong va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Miguel Camero va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Tulikivi quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Filipe Dias va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Zaid Hamadi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zaid Hamadi.