Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731526089

Amistoso (Int., RC) 731526089 Información oficial sobre el partido 731526089 en Hattrick

22.05.2024 23:00:00

S.R.BENFICA Alineación oficial del equipo 'S.R.BENFICA' en el partido 4 - 6 WKS Lwowska Alineación oficial del equipo 'WKS Lwowska' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
S.R.BENFICA Alineación oficial del equipo 'S.R.BENFICA' en el partido 3 - 1 WKS Lwowska Alineación oficial del equipo 'WKS Lwowska' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.R.BENFICA

Goles Goles

  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Ivan Uteh s'emportà una gran ovació del públic local al minut 78, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 92 gràcies a la jugada de Harry Schwartze, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): S.R.BENFICA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vincent Petit va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Włodzimierz Kudyk.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Axel Kisker del S.R.BENFICA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Amb 35 minuts disputats, Tobias in der Wiesche gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Włodzimierz Kudyk va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 36 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Tobias in der Wiesche va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): El jugador de S.R.BENFICA Tobias in der Wiesche quasi va assolir l'empat al minut 55 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Tobias in der Wiesche va estar a punt d'empatar per a S.R.BENFICA quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Włodzimierz Kudyk va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 239 Minuto 93 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Axel Kisker va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Michael Redfern per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 108 (Ocasión por el centro): En Axel Kisker va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de S.R.BENFICA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Preston Dodson de S.R.BENFICA va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Vincent Petit va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de S.R.BENFICA Harry Schwartze, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Włodzimierz Kudyk. El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Glen Knol, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Włodzimierz Kudyk va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de S.R.BENFICA i 4 - 5 al marcador.

WKS Lwowska

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En 楊 (Yang) 聰強 (Congqiang) va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 162 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Sławomir Blender per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Lwowska Włodzimierz Kudyk no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Chamroeun Lat es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Arkadiusz Simiński de Lwowska va superar Chamroeun Lat, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Michael Redfern anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Lwowska.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Asaf Božinović de Lwowska, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Chamroeun Lat en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.