Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731525366

Amistoso (Int., RC) 731525366 Información oficial sobre el partido 731525366 en Hattrick

22.05.2024 20:15:00

Beer City FC Alineación oficial del equipo 'Beer City FC' en el partido 4 - 2 LES TONTONS NAGEURS Alineación oficial del equipo 'LES TONTONS NAGEURS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Beer City FC Alineación oficial del equipo 'Beer City FC' en el partido 0 - 1 LES TONTONS NAGEURS Alineación oficial del equipo 'LES TONTONS NAGEURS' en el partido
Tiene mucha potra 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beer City FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): James Curtin estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Harvey Fuller va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 7.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Beer sabia com jugar al contraatac, i al minut 32, Kenny Stimson va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Beer va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kenny Stimson des de dins de l'àrea.
  • 108 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 70, en Mark Walsh la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Harvey Fuller que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

LES TONTONS NAGEURS

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Alexandre Ciret entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al TONTONS, un peu providencial d'en 蔡 (Choi) 育斌 (Yubin) va situar el 1-1 al panell digital.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Beer. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Wulf Toschka la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del TONTONS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): 蔡 (Choi) 育斌 (Yubin) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alireza Heravi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Gunnar Treysa quasi aconsegueix empatar per TONTONS al minut 69, però Alireza Heravi va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Lionnel Rochereau va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 蔡 (Choi) 育斌 (Yubin).