Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731524794

Amistoso (Int., RC) 731524794 Información oficial sobre el partido 731524794 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Spirit of Coronitas FC Alineación oficial del equipo 'Spirit of Coronitas FC' en el partido 1 - 2 Deportivo Cuenca Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cuenca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Spirit of Coronitas FC Alineación oficial del equipo 'Spirit of Coronitas FC' en el partido 2 - 2 Deportivo Cuenca Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cuenca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,8 % 33,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spirit of Coronitas FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Coronitas va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Lumir Duro aconseguint el 1 - 1.

Deportivo Cuenca

Goles Goles

  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): Quintin Watkins va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 14 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 173 Minuto 60 (Gol por la derecha): El jugador de Deportivo Gerit Ziegeler va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 60 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Maly Chea va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Maly Chea, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Maly Chea va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Sérgio André Cristo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pedro Frijling es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Frijling de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.