Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731524699

Amistoso (Int.) 731524699 Información oficial sobre el partido 731524699 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Profesio FC Alineación oficial del equipo 'Profesio FC' en el partido 2 - 0 Shahin Bushehr F.C. Alineación oficial del equipo 'Shahin Bushehr F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Profesio FC Alineación oficial del equipo 'Profesio FC' en el partido 2 - 0 Shahin Bushehr F.C. Alineación oficial del equipo 'Shahin Bushehr F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Profesio FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 14 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Božidar Vukičević llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Profesio a 2 - 0. Folke Bange va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Patricio Kinsbergen va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Igor Russett va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Patricio Kinsbergen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Igor Russett va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Miguel Silva Lima va rematar alt.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Igor Russett al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Božidar Vukičević va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Miguel Silva Lima de Profesio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Pavol Hlatký de Profesio va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Shahin Bushehr F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Dave Kaeslin que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bushehr van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marc-Henri Jacquette, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marc-Henri Jacquette va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Dave Kaeslin va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eric Lanz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giachen Breitschmid de Bushehr es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Giachen Breitschmid va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.