Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731523288

Amistoso (Int.) 731523288 Información oficial sobre el partido 731523288 en Hattrick

22.05.2024 10:45:00

FC Aotearoa Alineación oficial del equipo 'FC Aotearoa' en el partido 3 - 1 Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Aotearoa Alineación oficial del equipo 'FC Aotearoa' en el partido 4 - 0 Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Aotearoa

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Paweł Książyk de Aotearoa, després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Aotearoa va aconseguir el 2 - 0 quan Paweł Książyk va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sibrand Mesdag, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Aotearoa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Carletto Müller va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Aotearoa ho intentava per la dreta per mitjà de Paweł Książyk, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Paul Dudulescu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Sibrand Mesdag una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Eduardo Cantoña va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mario Nicasio Sánchez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Atlético Miño

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, Basilio Aranatxiondo va pentinar un córner cap al segon pal que Paco Zorita Muñoz va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Eusebio La Riba Llera va fer al minut 10 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Souheil Bakkal, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 225 Minuto 58 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Eusebio La Riba Llera es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lubín Arcenegui es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.