Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731523030

Amistoso (Int.) 731523030 Información oficial sobre el partido 731523030 en Hattrick

22.05.2024 10:45:00

- = RABBITS FC = - Alineación oficial del equipo '- = RABBITS FC = -' en el partido 3 - 2 Madnight Oilers Alineación oficial del equipo 'Madnight Oilers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
- = RABBITS FC = - Alineación oficial del equipo '- = RABBITS FC = -' en el partido 2 - 0 Madnight Oilers Alineación oficial del equipo 'Madnight Oilers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

- = RABBITS FC = -

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 11 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Dino Laville. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a RABBITS i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 67 minuts de joc. Mentre en Dino Laville el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tommy Liembd va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 2 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Tommy Liembd una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Abdoljalil Hakimi va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfons Lacount de RABBITS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Madnight Oilers

Goles Goles

  • 150 Minuto 75 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Steve M'Bassidje de Madnight va reduir diferències a 2 - 1.
  • 186 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Madnight va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Fred Oesterreicher, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Gandolfo Micari, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a RABBITS, però Ismaël Gaze no va poder encertar el xut.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Gerardo Martí Tovar al minut 32 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Fred Oesterreicher sol davant la porteria al minut 37, però la seva rematada va ser molt fluixa.