Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731522266

Amistoso (Int.) 731522266 Información oficial sobre el partido 731522266 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Bofieros Alineación oficial del equipo 'Bofieros' en el partido 4 - 3 F.K Ninja Narkotaši Nijmegen Alineación oficial del equipo 'F.K Ninja Narkotaši Nijmegen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Bofieros Alineación oficial del equipo 'Bofieros' en el partido 3 - 4 F.K Ninja Narkotaši Nijmegen Alineación oficial del equipo 'F.K Ninja Narkotaši Nijmegen' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 21,9 % 51,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bofieros

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Vilen Grakhovskiy s'emportà una gran ovació del públic local al minut 11, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 21, John Kross de Bofieros empatava el partit: 2 - 2.
  • 124 Minuto 58 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 58 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Shamil Khosnullin llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gonzalo Requesens, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Bofieros se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 79.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Devlet Kanıt.

F.K Ninja Narkotaši Nijmegen

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Richard Šuma es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Narkotaši prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Džan Klino.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 78 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Almin Subašić.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Narkotaši va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 47, quan Marcel Budija va quedar-se sol davant el porter Olimpio Farinha, però aquest va poder aturar el xut.