Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731521786

Amistoso 731521786 Información oficial sobre el partido 731521786 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Galicia Verin Alineación oficial del equipo 'Galicia Verin' en el partido 5 - 1 Los SeveS Alineación oficial del equipo 'Los SeveS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Galicia Verin Alineación oficial del equipo 'Galicia Verin' en el partido 3 - 1 Los SeveS Alineación oficial del equipo 'Los SeveS' en el partido
Tiene suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galicia Verin

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Imre Fülöp va donar a Galicia un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Galicia va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 17 Andrej Maxim va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Als 68 minuts de joc, els nois de Galicia van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Riccardo Papandrea augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 78 en Samuel Muunda va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Andrej Maxim podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 1 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Riccardo Papandrea va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Moti Levin al minut 22 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Andrej Maxim va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Hiacynt Wielgosz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nikolaus Svansjö de Galicia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Hiacynt Wielgosz de Galicia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los SeveS

Goles Goles

  • 160 Minuto 13 (Gol de falta): Nelu Acimov va empatar per a SeveS, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Desmond Thompson, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Giovertino Jourdain no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Giovertino Jourdain la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de SeveS havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luís Augusto Gonçalves de SeveS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.