Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731521443

Amistoso (Int., RC) 731521443 Información oficial sobre el partido 731521443 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Super Murcia Alineación oficial del equipo 'Super Murcia' en el partido 2 - 3 Blau Weiß Bratmaxe Alineación oficial del equipo 'Blau Weiß Bratmaxe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Super Murcia Alineación oficial del equipo 'Super Murcia' en el partido 5 - 3 Blau Weiß Bratmaxe Alineación oficial del equipo 'Blau Weiß Bratmaxe' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,7 % 12,9 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Super Murcia

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Murcia prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Luis de la Villa va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): Murcia va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Policarpio Pacheco va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Blau Weiß Bratmaxe

Goles Goles

  • 153 Minuto 24 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Bratmaxe seguien lluitant fins al final. Al minut 24, fruit d'aquests esforços, Jakub Artymiuk va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 164 Minuto 47 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 47 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Bratmaxe. Jürgen Settgast el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, el Bratmaxe va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Lukas Kilian Schallenberger, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Andrea Muzzu va encarar al porter al 38, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Bratmaxe creava perill des de la dreta al minut 42, però en Dragoş Neagoe, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ciro Durso desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Masoud Vafi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alex Demattè de Bratmaxe es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Masoud Vafi de Bratmaxe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.