Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731521040

Amistoso (Int., RC) 731521040 Información oficial sobre el partido 731521040 en Hattrick

22.05.2024 10:00:00

RAPID THE Alineación oficial del equipo 'RAPID THE' en el partido 5 - 2 ochocuartos c. f. Alineación oficial del equipo 'ochocuartos c. f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
RAPID THE Alineación oficial del equipo 'RAPID THE' en el partido 6 - 1 ochocuartos c. f. Alineación oficial del equipo 'ochocuartos c. f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAPID THE

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Narcís Cardenyes de THE "R" aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): THE "R" va augmentar la diferència quan Narcís Cardenyes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Narcís Cardenyes va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 140 Minuto 52 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de THE "R" el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Federico Alberto 'Albert' Tripiciano va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 1!
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bogdan Brustureanu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a THE "R".

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Steven Davies gairebé va marcar per a THE "R" des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 234 Minuto 65 (Ocasión de penalti): En Federico Alberto 'Albert' Tripiciano va llançar un penal al minut 65. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

ochocuartos c. f.

Goles Goles

  • 151 Minuto 44 (Gol por el centro): Un mica després, Patrik Wennen de ochocuartos va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 56 minuts, el tirador de faltes del ochocuartos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jordan Hayden, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alfredo Serra va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Patrik Wennen quasi aconsegueix empatar per ochocuartos al minut 41, però Ivan Bercheşan va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Patrik Wennen al minut 42 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.