Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731520872

Amistoso (Int.) 731520872 Información oficial sobre el partido 731520872 en Hattrick

22.05.2024 23:30:00

Smash Bros. F.C. Alineación oficial del equipo 'Smash Bros. F.C.' en el partido 7 - 0 Johans Håriga Apelsiner Alineación oficial del equipo 'Johans Håriga Apelsiner' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Smash Bros. F.C. Alineación oficial del equipo 'Smash Bros. F.C.' en el partido 4 - 0 Johans Håriga Apelsiner Alineación oficial del equipo 'Johans Håriga Apelsiner' en el partido
Tiene bastante suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Smash Bros. F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Fernando Monteiro, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Smash es posava per davant!
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Skarphéðinn Logason va incrementar l'avantatge de Smash amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Taras Boltnev va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Smash, al minut 44. El marcador va canviar a 3 - 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Smash va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Raül Carulla progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Skarphéðinn Logason va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Kamil Spriet de Smash va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Dejan Škare va entorpir al marcador d'en Harald Hrafnsson per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kamil Spriet de Smash va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Johans Håriga Apelsiner

Goles Goles

  • 109 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 89 minuts Roman Bereda es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Fernando Monteiro que d'un gran xut va marcar per a Smash el 7 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mikko Korpi de Apelsiner va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florin Gheorghe de Apelsiner la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernt-Ove Magnusson de Apelsiner es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.