Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731520178

Amistoso (Int., RC) 731520178 Información oficial sobre el partido 731520178 en Hattrick

21.05.2024 19:50:00

SK Sommerschnee Alineación oficial del equipo 'SK Sommerschnee' en el partido 3 - 5 Archduke's Red Hats Alineación oficial del equipo 'Archduke's Red Hats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SK Sommerschnee Alineación oficial del equipo 'SK Sommerschnee' en el partido 0 - 1 Archduke's Red Hats Alineación oficial del equipo 'Archduke's Red Hats' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SK Sommerschnee

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): El jugador André Negele de Sommerschnee es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Taşkın Özdoğru va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 3 al minut 54.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Sommerschnee va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en August Goritschnigg aconseguint el 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en André Negele.

Archduke's Red Hats

Goles Goles

  • 160 Minuto 27 (Gol de falta): Archdukes, al minut 27, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Everton Wood.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Bogdan Muche va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Archdukes, Tolga Feryüz, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Vergil Floreşteanu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 1 - 3 per a Archdukes.
  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Cătălin Pistriţu sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 69 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 4 al marcador.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hervé Gravet, que va ser qui va marcar 3 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ion Cor que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Vergil Floreşteanu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Max Wohlwend, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Archdukes Hervé Gravet quasi marca al minut 41 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ion-Adrian Valentin l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tolga Feryüz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.