Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731519681

Amistoso (Int., RC) 731519681 Información oficial sobre el partido 731519681 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

R.V.B. Alineación oficial del equipo 'R.V.B.' en el partido 0 - 1 Sturzpflug Minga Alineación oficial del equipo 'Sturzpflug Minga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.V.B. Alineación oficial del equipo 'R.V.B.' en el partido 3 - 0 Sturzpflug Minga Alineación oficial del equipo 'Sturzpflug Minga' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.V.B.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): Benjámin Kemény va marxar per velocitat al minut 25 i va fer una passada de la mort a Pedro Vidal Ramírez, però aquest va fallar.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Vidal Ramírez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): R.V.B. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Zoltán Balogh ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Baltasar Guereta va estar a punt de marcar al minut 85 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Yaqout Al-Muftah quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 el R.V.B. va posar setge sobre la defensa central visitant però en José Correas no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benjámin Kemény de R.V.B. es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sturzpflug Minga

Goles Goles

  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Sturzpflug el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Arno Roff va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Patrik Kondor ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mike Meyer-Mann de Sturzpflug amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.