Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731519320

Amistoso (Int., RC) 731519320 Información oficial sobre el partido 731519320 en Hattrick

21.05.2024 22:15:00

Pond Hoppers Alineación oficial del equipo 'Pond Hoppers' en el partido 4 - 1 Monte Arci Alineación oficial del equipo 'Monte Arci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pond Hoppers Alineación oficial del equipo 'Pond Hoppers' en el partido 5 - 0 Monte Arci Alineación oficial del equipo 'Monte Arci' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pond Hoppers

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Passat el minut 25 de joc, Alan Carey facilitava les coses al Hoppers amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Visenç Peredo de Hoppers aconseguir un gol al minut 53 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Hoppers va aconseguir el 3 - 1 quan Visenç Peredo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Hoppers va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Christopher Swanson va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Freddie Cunningham estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Art Medcalf, als 18 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Freddie Cunningham va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hoppers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Art Medcalf va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Hoppers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Visenç Peredo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Hoppers va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Visenç Peredo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Irwin Frost va rematar alt.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Irwin Frost. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Monte Arci

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Monte el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Michael Schwarz-Fischer va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martin Alonzo.