Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731518335

Amistoso (Int.) 731518335 Información oficial sobre el partido 731518335 en Hattrick

22.05.2024 17:20:00

FC Hondenbrokjes Alineación oficial del equipo 'FC Hondenbrokjes' en el partido 4 - 1 Axon Wanderers FC Alineación oficial del equipo 'Axon Wanderers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
FC Hondenbrokjes Alineación oficial del equipo 'FC Hondenbrokjes' en el partido 8 - 2 Axon Wanderers FC Alineación oficial del equipo 'Axon Wanderers FC' en el partido
Es un cenizo 7.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hondenbrokjes

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Brokjes una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Lukas Lippens, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 25.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Brokjes van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lukas Lippens va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Brokjes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Oron Hamuel va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Brokjes va aconseguir el 4 - 1 quan Antonio Cingolani va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Brokjes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Oron Hamuel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 225 Minuto 60 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Antonio Cingolani de Brokjes va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Johnni Rosenbæk al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antonio Cingolani va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Axon Wanderers FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): Marian Mnich va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 24 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hans Sonnleitner que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mičo Vitko de Axon es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Dragoş Sere de Axon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.