Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731518322

Amistoso (Int.) 731518322 Información oficial sobre el partido 731518322 en Hattrick

22.05.2024 09:30:00

Toms 11 Alineación oficial del equipo 'Toms 11' en el partido 3 - 7 FC Almayate Alineación oficial del equipo 'FC Almayate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Toms 11 Alineación oficial del equipo 'Toms 11' en el partido 2 - 2 FC Almayate Alineación oficial del equipo 'FC Almayate' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,6 % 46,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toms 11

Goles Goles

  • 135 Minuto 20 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Erich Fritz de Toms va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Peter Bell, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Toms se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 32.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Toms van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sebastian Liu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Toms va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 67 que Nil Tortosa no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Peter Bell de Toms es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Almayate

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 14, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nils Kerschhofer es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 139 Minuto 35 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Nils Kerschhofer van servir per superar a l'últim defensor, en Klemens Ackerl. Tot va acabar amb el 2 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Almayate cantant "Nils Kerschhofer selecció!"
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Almayate van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 40, quan Abdul Ali va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): El jugador de Almayate Ken Pereira va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 58 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Ken Pereira va aprofitar un error defensiu al minut 59, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a Almayate.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ken Pereira va augmentar l'avantatge de Almayate a 3 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Ken Pereira va augmentar l'avantatge de Almayate a 3 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Abdul Ali quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ari Kapepwe va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Omar Choque s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.