Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731518092

Amistoso (Int.) 731518092 Información oficial sobre el partido 731518092 en Hattrick

21.05.2024 20:20:00

Torsot Alineación oficial del equipo 'Torsot' en el partido 0 - 3 Sakona FB Alineación oficial del equipo 'Sakona FB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torsot Alineación oficial del equipo 'Torsot' en el partido 0 - 4 Sakona FB Alineación oficial del equipo 'Sakona FB' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torsot

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Torsot van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 85, però Jonatan Hortans va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thorvald Rönnqvist de Torsot amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sakona FB

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador de Sakona Xavi Baqués va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 25 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Toni Leciñana de Sakona l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 47 de partit.
  • 105 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 88, Zakariya Yamani va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Akize Jaka, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 4 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Ignacio Prada que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Toni Leciñana va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 37 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 37 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Napoleón Quintero va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marc Miquel al minut 84, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Akize Jaka. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Akize Jaka de Sakona es va guanyar la targeta groga merescudament.