Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731517033

Amistoso (Int.) 731517033 Información oficial sobre el partido 731517033 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Atlético dedede Alineación oficial del equipo 'Atlético dedede' en el partido 0 - 3 FC OVČIE PASTVINY Alineación oficial del equipo 'FC OVČIE PASTVINY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético dedede Alineación oficial del equipo 'Atlético dedede' en el partido 0 - 1 FC OVČIE PASTVINY Alineación oficial del equipo 'FC OVČIE PASTVINY' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético dedede

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van sortir al contraatac al minut 40, però Andrea Camboni va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en George Marşavina va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Andrea Camboni, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

FC OVČIE PASTVINY

Goles Goles

  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Jozef Balaštík va anar a parar al cap de Vladimír Bahník que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a PASTVINY el 0 - 1.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Vladimír Bahník va augmentar l'avantatge de PASTVINY a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Jozef Balaštík de PASTVINY va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Ernest Kamrla quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): Lewis Martínez va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Milan Paholok que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Adrián Čapko de PASTVINY va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.