Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731516938

Amistoso (Int.) 731516938 Información oficial sobre el partido 731516938 en Hattrick

21.05.2024 20:30:00

anipoly Alineación oficial del equipo 'anipoly' en el partido 9 - 4 Duisburger Fohlenfighter Alineación oficial del equipo 'Duisburger Fohlenfighter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
anipoly Alineación oficial del equipo 'anipoly' en el partido 10 - 0 Duisburger Fohlenfighter Alineación oficial del equipo 'Duisburger Fohlenfighter' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

anipoly

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors del anipoly amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 29, deixant Mabrouk Aboulfath en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 40, Mabrouk Aboulfath de anipoly empatava el partit: 2 - 2.
  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): anipoly va reduir el marcador al minut 44 a 3 - 4 quan Mabrouk Aboulfath va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Després de 44 minuts de partit, Mabrouk Aboulfath igualava per anipoly en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Robert Geogehan estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Yvan Demeyere va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 5 - 4 al minut 50.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): anipoly va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Claudiu-Mihai Paţoi va poder fer el 6 - 4 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de anipoly a 7 - 4. Yvan Demeyere va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Federico Palencia va aprofitar per marcar el 8 - 4 a plaer.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, anipoly va aconseguir el 9 - 4 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Claudiu-Mihai Paţoi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mabrouk Aboulfath de anipoly va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mabrouk Aboulfath se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yvan Demeyere de anipoly es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Duisburger Fohlenfighter

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): DUFF agafava avantatge al minut 2 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Şiar Akhan amb mestria.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 39, quan Leandro Melo va posar els visitants DUFF per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 108 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Narcis Dăscăleanu encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Dustin Wettenberg només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 3.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, DUFF va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Dustin Wettenberg, amb un xut sec des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giachen Stulz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.