Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731516286

Amistoso (Int., RC) 731516286 Información oficial sobre el partido 731516286 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

ViggoFC Alineación oficial del equipo 'ViggoFC' en el partido 5 - 3 Sausage Boys Alineación oficial del equipo 'Sausage Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ViggoFC Alineación oficial del equipo 'ViggoFC' en el partido 3 - 0 Sausage Boys Alineación oficial del equipo 'Sausage Boys' en el partido
Tiene suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ViggoFC

Goles Goles

  • 106 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Itzé Och sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 5 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Itzé Och de ViggoFC va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): ViggoFC va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Itzé Och va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 72 minuts, Itzé Och va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 4 - 1.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ilari Töyrä arribés a peus de Xavi Benetó, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a ViggoFC el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Itzé Och, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gil Girós va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gergori Lafiguera per poc que no incrementa el marcador al minut 25. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Keith Harding va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 28 quan Ilari Töyrä de ViggoFC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 207 Minuto 52 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Diego Pascual va enviar un xut des de 40 metres al minut 52, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Diego Pascual una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Keith Harding va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 225 Minuto 79 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Horia Titică de ViggoFC va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Sausage Boys

Goles Goles

  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 els aficionats de Sausage van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Elvis Roberts va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Davis Byer va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sausage i marcant el 4 - 2.
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Sausage va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 3 quan Täm Bertilsson va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.