Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731516167

Amistoso (Int., RC) 731516167 Información oficial sobre el partido 731516167 en Hattrick

22.05.2024 13:00:00

pechestroase 9000 Alineación oficial del equipo 'pechestroase 9000' en el partido 7 - 1 FC Sztajni Alineación oficial del equipo 'FC Sztajni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
pechestroase 9000 Alineación oficial del equipo 'pechestroase 9000' en el partido 7 - 1 FC Sztajni Alineación oficial del equipo 'FC Sztajni' en el partido
Tiene un resultado normal 7.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pechestroase 9000

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Rayan Roelen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. pechekes es posava per davant!
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Valdemar Pereira Castro va incrementar l'avantatge de pechekes amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Dieter Hulsbosch de pechekes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rayan Roelen es va introduir dins la defensa central al minut 41, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): pechekes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rayan Roelen va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Eliano Tonali va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 1.
  • 106 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Dieter Cossement va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 87, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del pechekes, mentre ja celebrava el 7 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Rayan Roelen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Leonard Mikołowski va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Jaron Rompelberg gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Leonard Mikołowski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dieter Hulsbosch va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaron Rompelberg de pechekes es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 88 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): Com d'altres vegades, en Jaron Rompelberg va ser un jugador clau. Sempre estava involucrat en l'atac, en la defensa, o en el que calgués.

FC Sztajni

Goles Goles

  • 152 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Sztajni va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Jerzy Wojtyła va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.