Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731515611

Amistoso (Int.) 731515611 Información oficial sobre el partido 731515611 en Hattrick

22.05.2024 20:45:00

Polisportiva Follonica Alineación oficial del equipo 'Polisportiva Follonica' en el partido 3 - 0 -Ostia Lido- Alineación oficial del equipo '-Ostia Lido-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Polisportiva Follonica Alineación oficial del equipo 'Polisportiva Follonica' en el partido 4 - 0 -Ostia Lido- Alineación oficial del equipo '-Ostia Lido-' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polisportiva Follonica

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Hafsteinn Jóngeirsson va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Polisportiva.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Polisportiva va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gerardus Wallemacq des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Dirk van Mook va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 89 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Polisportiva per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gestur Rúnarsson, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Polisportiva va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Sófus Garrason va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sófus Garrason estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Dirk van Mook, als 60 minuts, va fallar per ben poc.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Guðráður Runólfsson de Polisportiva va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Gestur Rúnarsson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Guðráður Runólfsson va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

-Ostia Lido-