Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731515112

Amistoso 731515112 Información oficial sobre el partido 731515112 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Two Balls FC Alineación oficial del equipo 'Two Balls FC' en el partido 1 - 2 Paquets CF Alineación oficial del equipo 'Paquets CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Two Balls FC Alineación oficial del equipo 'Two Balls FC' en el partido 1 - 1 Paquets CF Alineación oficial del equipo 'Paquets CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,4 % 18,8 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Two Balls FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): El porter de Balls va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Amir Boualia va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Ram de Viu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 235 Minuto 12 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Sebastião Correia, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Balls va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eduardo Verdugo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miquel Altur.

Paquets CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En José Aragón Reyes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Paquets, un peu providencial d'en Suharri Altzumendi va situar el 1-1 al panell digital.
  • 116 Minuto 71 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Strzeżysław Śmiertka sempre és una garantia. Al minut 71, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jouni Dufva marcar el 1 - 2 per al Paquets.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 73 en Arkadii Lepeshenko ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Strzeżysław Śmiertka el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Erik Herholt va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Sergio Rocaful va estar atent i va desviar la pilota a córner.