Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731514876

Amistoso 731514876 Información oficial sobre el partido 731514876 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Periañe UD Alineación oficial del equipo 'Periañe UD' en el partido 4 - 2 HoVistoMaradona FC Alineación oficial del equipo 'HoVistoMaradona FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Periañe UD Alineación oficial del equipo 'Periañe UD' en el partido 3 - 3 HoVistoMaradona FC Alineación oficial del equipo 'HoVistoMaradona FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Periañe UD

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Periañe s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Sergio Baena per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Periañe va ser Sergio Baena.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Corria el minut 57 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de José Enrique Vellisca, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Periañe va augmentar la diferència quan Sergio Baena no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): Dani Orpinell va marxar per velocitat al minut 7 i va fer una passada de la mort a Josèp Monfort, però aquest va fallar.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Jonathan Blanco hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Harald Roedel havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Josèp Monfort de Periañe gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

HoVistoMaradona FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Kuba Proczek que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 en Sami Bartos va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 51 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Almar Stefánsson va rebre molts aplaudiments. Al minut 51 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El HoVistoMaradona creava perill des de la dreta al minut 61, però en Félix Corres, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Robert Jurczykowski desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Bogdan Giorgescu la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de HoVistoMaradona havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, László Vadkerti de HoVistoMaradona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.