Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731513820

Amistoso 731513820 Información oficial sobre el partido 731513820 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Martindela Alineación oficial del equipo 'Martindela' en el partido 2 - 2 Caval F.C. Alineación oficial del equipo 'Caval F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Martindela Alineación oficial del equipo 'Martindela' en el partido 0 - 1 Caval F.C. Alineación oficial del equipo 'Caval F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Martindela

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, Osvaldo Coucieiro va pentinar un córner cap al segon pal que Benito Recasens va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Martindela van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en José Francisco Proaño.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Martindela Víctor Mendes quasi va assolir l'empat al minut 27 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Sancho va estar a punt d'acabar en gol al minut 80, però el porter visitant Julio del Monte va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amadeu Mariana es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Caval F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Sebastião José Ventura Santos va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 16.
  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Servando Valea marqués l'empat. Al minut 79 el marcador mostrava un empat a 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastião José Ventura Santos de Caval es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Sebastião José Ventura Santos de Caval per doble groga al minut 71.