Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731512904

Amistoso 731512904 Información oficial sobre el partido 731512904 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Matapalomas FC Alineación oficial del equipo 'Matapalomas FC' en el partido 6 - 0 Zceos Reloaded Alineación oficial del equipo 'Zceos Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Matapalomas FC Alineación oficial del equipo 'Matapalomas FC' en el partido 4 - 0 Zceos Reloaded Alineación oficial del equipo 'Zceos Reloaded' en el partido
Tiene suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matapalomas FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Matapalomas va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alfonso De Martínez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Víctor Marín Adán que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Diego Filomena va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Matapalomas va aconseguir el 3 - 0 quan Alfonso De Martínez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Víctor Marín Adán va incrementar l'avantatge de Matapalomas amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, Matapalomas va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sergi Parés, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Matapalomas a 6 - 0. Alfonso De Martínez va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nicasi Part va rematar alt.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Anton Francès de Matapalomas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Víctor Marín Adán una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de David Dols va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Zceos Reloaded

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Eduardo Couto va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.