Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731512366

Amistoso 731512366 Información oficial sobre el partido 731512366 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Llanars Goats Alineación oficial del equipo 'Llanars Goats' en el partido 0 - 4 Tertivm Alineación oficial del equipo 'Tertivm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Llanars Goats Alineación oficial del equipo 'Llanars Goats' en el partido 0 - 1 Tertivm Alineación oficial del equipo 'Tertivm' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llanars Goats

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Llanars van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 64 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Honorino Combeller, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 69, el Llanars estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Florin Șerban va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Florin Șerban va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Llanars que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Manel Conchello de Llanars va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dawid Fecko.

Tertivm

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Passats 26 minuts de partit, Tertivm es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Tuval Baratz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bertus de Greef, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Tertivm va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Raul Matei, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Lluís Caldés que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Hermes Abal va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 0 - 4 per a Tertivm.