Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731512093

Amistoso 731512093 Información oficial sobre el partido 731512093 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Roquets Alineación oficial del equipo 'Roquets' en el partido 1 - 3 S.D. Dos Tréboles Alineación oficial del equipo 'S.D. Dos Tréboles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Roquets Alineación oficial del equipo 'Roquets' en el partido 1 - 2 S.D. Dos Tréboles Alineación oficial del equipo 'S.D. Dos Tréboles' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 67,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roquets

Goles Goles

  • 110 Minuto 5 (Gol de falta): Al minut 5, Roquets van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Jesús Marañón va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 83 (Ocasión de falta): Jesús Marañón va xutar una falta al minut 83 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

S.D. Dos Tréboles

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Antonie Griezmann va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SDDT, Karl Toftvang, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): SDDT va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 34. Kylian Coman va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): SDDT va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 62, quan Toni Wollensah, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Yannick Musiała ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Karl Toftvang va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Chuan Pérez-Serrano va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 240 Minuto 87 (Ocasión de contra de falta): SDDT van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 87 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Glauco Arturi no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yoël 'Checo' Henry de SDDT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Ricardo Leigo de SDDT va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.