Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731511816

Amistoso (Int., RC) 731511816 Información oficial sobre el partido 731511816 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

ChanlieSport Alineación oficial del equipo 'ChanlieSport' en el partido 6 - 1 Lenoooooooooooo Alineación oficial del equipo 'Lenoooooooooooo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ChanlieSport Alineación oficial del equipo 'ChanlieSport' en el partido 5 - 0 Lenoooooooooooo Alineación oficial del equipo 'Lenoooooooooooo' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ChanlieSport

Goles Goles

  • 125 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de José Uría va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 29. 0-1.
  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): David Berdugo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Manel Fagés de ChanlieSport, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): ChanlieSport va augmentar la diferència quan Stephan Habich no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): ChanlieSport va aconseguir el 4 - 1 quan Stephan Habich va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Manel Fagés va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): Als 90 minuts, Faycán Cerro va ampliar l'avantatge de ChanlieSport amb un 6 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Stephan Habich va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Stephan Habich per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però 包 (Bao) 偌维 (Ruowei) va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fred Winter de ChanlieSport va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El ChanlieSport ho intentava per la dreta per mitjà de Adrián Gutiérrez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lenoooooooooooo

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a 严 (Yan) 秉海 (Binghai) de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 辜 (Gu) 海棕 (Haizong) de Lenoooooooooooo es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.