Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731510838

Amistoso (Int., RC) 731510838 Información oficial sobre el partido 731510838 en Hattrick

22.05.2024 18:05:00

Wilcze Kaczki Alineación oficial del equipo 'Wilcze Kaczki' en el partido 1 - 2 Purple Parrots C.F Alineación oficial del equipo 'Purple Parrots C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wilcze Kaczki Alineación oficial del equipo 'Wilcze Kaczki' en el partido 1 - 1 Purple Parrots C.F Alineación oficial del equipo 'Purple Parrots C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,8 % 16,8 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wilcze Kaczki

Goles Goles

  • 114 Minuto 58 (Gol de penalti): Al minut 58, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Krystian Hadrych no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Torben Wiedl arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mateusz Affek es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wojciech Gertz de Wilcze es va guanyar la targeta groga merescudament.

Purple Parrots C.F

Goles Goles

  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Joni Kakko va anar directament als peus de Nicolae Secărea que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Passats 85 minuts de partit, Parrots es va posar per davant amb un 1 - 2 quan David De Windt es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.